Catechisatie Catechisatie

Vanaf 12 jaar (middelbare school) is er gelegenheid catechisatie te volgen. Klik HIER voor meer informatie.

Jeugdvereniging Jeugdvereniging

Op de donderdagavonden in het winterseizoen is er jeugdvereniging in het verenigingsgebouw.

Dit is onderverdeelt in 3 leeftijdsgroepen nl. 12+, 14+ en 16+. De jongste 2 groepen komen om de week bij elkaar om 19:30 en de oudste groep elke week om 20:30.

Tijdens deze avonden gaan we met elkaar in gesprek over God, de bijbel en de vele vragen die er kunnen zijn tijdens je jeugdjaren. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor spel en ontspanning. Het zijn leuke en zinvolle avonden waar alle jongeren van harte welkom zijn!